Hé jij, kom eens van die trap af!

14-02-2013 13:37:00

Gisteren zette ik vast een stok achter de deur door op twitter te roepen dat mijn eerste blog er aan zou komen. Ik kom er niet meer onderuit en dat is goed! Natuurlijk wil ik dat deze pagina er nog veel beter uit gaat zien maar, zoals ik altijd heel wijs tegen anderen zeg: “Dingen die nog niet klaar zijn, zijn geen reden om geen actie te ondernemen” HA!Valentijnsdag leek me een mooie start, geen fotoshoot acties, geen Valentijnskado reclames want dat is nou net wat ik zelf haat aan dagen als dit. Maar hey, iedereen vindt het leuk om te horen dat iemand gek met je is, iemand van je houdt of dat er aan je gedacht wordt. 

Hoe blij mensen daar van worden merkte ik vorig jaar toen ik een aantal mensen waar ik heel gek mee ben een speciale foto stuurde. Ik vertelde hen waarom ze me blij maken. Ik vertelde mijn vader en moeder dat ik trots ben dat zij mijn ouders zijn en altijd in mij geloven. Ik vertelde mijn liefste maatje dat ik zo gek met haar ben omdat ik altijd blij van haar word en energie van haar krijg. Vertelde oma dat ze de allerliefste oma is.
Dat ga ik natuurlijk dit jaar weer doen én ik vind dat jij dat ook moet doen want stiekem vindt iedereen het natuurlijk leuk om te weten dat er iemand is die aan je denkt, ook degenen die roepen dat Valentijnsdag maar stom is. Daarom, bij deze een aantal fotokaarten die jij mag versturen. Als je me even mailt welke kaart je wilt hebben stuur ik’m je toe. En, mocht je dit niet zelf durven sturen wil ik best even voor cupido spelen en de kaart, met jouw boodschap naar degene sturen wie jij graag wilt laten weten dat er iemand is die aan hem of haar denkt. Zo, klim nu maar weer op die trap om te wachten tot de postbode komt.