profielshootdag - Hilversum

05-07-2019 13:36:22

Hoi! Ik ben hier zodat jij een goede eerste indruk kunt maken!Sowieso is dat natuurlijk een groot deel van wat ik doe als fotograaf. Maar...


Jaaaaaaaa!!!! Deze week ben ik drie keer langer eigen baas dan dat ik het ooit bij een baas volgehouden heb. Het twee keer zo lang jubileum was al voorbij voor ik er erg in had. En omdat ik dit nog minstens tien keer zo lang ga volhouden had ik deze week toch even in mijn agenda gezet zodat ik dit heuglijke feit niet kon vergeten.
(ik zet direct even een herinnering dat ik zo straks taart haal)


Ooit begon ik als eigen baas met wilde plannen en eindeloos enthousiasme. Geen idee hoe ik het zou doen. Maar het zou werken. En ik had gelijk.

Die eerste jaren deed ik regelmatig profielshoot dagen.Op zo'n dag voorzag ik een heleboel mensen van portretten en profielfoto’s voor social media.
Omdat mensen me hier nog steeds regelmatig naar vragen leek dit jubileum me een mooi moment om er weer wat in te plannen. Terug naar hoe het allemaal begon.Aanstaande maandag 8 juli in Enschede (nog drie plekjes vrij) en donderdag 11 juli in Hengelo (nog 4 plekjes vrij).


Enschede en Hengelo waren tof. Ik ontmoette en portretteerde nieuwe mensen. Mensen die ik alleen kende via social media en mensen die ik al eerder voor mijn camera had.

Deze week werk ik vanuit Hilversum dus whoej! Ik besloot er hier gewoon weer 2 te doen. Woensdag 24 juli tussen 13.00 uur en 20.00 uur en donderdag 25 juli tussen 8.00 en 20.00 uur. 

Kun je niet op deze dagen, wil je dit graag in een andere stad? Mail me vooral dan kijken we samen naar de mogelijkheden.   Wat houdt het in?

Vooral dat jij een goede eerste online indruk maakt op je LinkedIn, Twitter, Instagram, Twitter of op je eigen site. 

Omdat je hier toch al aan het lezen bent hoef ik je vast niet te vertellen hoe belangrijk die eerste indruk is. 


  Hoe we dat doen?

We plannen een tijd in, drinken wat en maken kennis (zo kan ik direct observeren wat jouw natuurlijke houdingen en uitdrukkingen zijn) en vervolgens maken we een serie portretten. Ik zorg ervoor dat jij echt jezelf bent voor de camera zodat de portretten ook goed laten zien wie je bent.


En echt, ook al denk je dat je het verschrikkelijk vindt om voor de camera te staan. Ik beloof je dat het leuk wordt!

  

  Kost dat dan?

Je hebt twee mogelijkheden:

Profielshootdag 1

- Fotoshoot van 30 minuten

Achteraf ontvang je:
-  voorselectie van ongeveer 15 foto’s
-  je mag in totaal 3 foto’s uitkiezen
-  uitgekozen foto’s worden nabewerkt digitaal toegestuurd

Kosten: €95,- *


Profielshootdag 2

- Fotoshoot van 30 minuten

Achteraf ontvang je:
-  voorselectie van ongeveer 25 foto’s
-  je mag in totaal 5 foto’s uitkiezen
-  uitgekozen foto’s worden nabewerkt digitaal toegestuurd

Kosten: €135,- *

*ex BTW

Wil je meer weten? Wil je een plekje claimen? Mail!
Heb je andere wensen neem dan vooral even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Kun je niet op één van deze dagen maar wil je toch wel graag voor mijn camera verschijnen, laat het me dan ook weten. Als er genoeg animo is dan plan ik misschien nog wel een dag in.


Kun je hieronder nog even mooie mensen kijken die je voorgingen <3