Wensenlijstje

12-09-2013 15:10:00

Omdat geld niet altijd het betaalmiddel hoeft te zijn.

Waarom een wensenlijstje? Eigenlijk is het net zoiets als een verlanglijstje voor je verjaardag, ben je jarig weet je niets te wensen maar tussendoor zijn er natuurlijk altijd dingen die je dan niet opschrijft. Ik deel ze nu vast met jullie. Misschien heb ik je ergens mee geholpen, ik word namelijk blij van helpen, meedenken, adviseren, heb ik een mooie foto voor je gemaakt of heb ik je op een andere manier blij gemaakt. Nu weet je waar je mij blij mee kunt maken.

Voor de mensen die niet bekend zijn met een wensenlijstje. Het is een mooi ruilmiddel. Soms hebt je iets waar je een ander mee kan helpen of blij mee kunt maken. Soms heb je via via beschikking tot iets waar je een ander mee vooruit helpt.  Maar waar het vooral om gaat is waarde. De waarde die niet direct geld hoeft te zijn maar wat anders kan zijn. Zolang het een eerlijke ruil van waarden is is er ineens veel meer mogelijk. Daarom, bij deze, mijn wensenlijstje.

Mijn wensenlijstje:

- Camperplek in de stilte. Sinds we een camper hebben zijn we het liefst zo veel mogelijk op pad. Slapen en werken in alle rust in ons minihuisje.  Daarom zijn we altijd op zoek naar mooie plekken in de natuur waar we kunnen staan. Het liefst met mogelijkheid tot toilet, douche (ergens in de buurt) en wifi zodat het werken makkelijker is.

- hutje om te wonen in het bos in omgeving Enschede. Jaja, veeleisend maar he, als niemand weet dat dit een grote wens is, beperken we ons ook nogal in de zoektocht natuurlijk. Zelfvoorzienend leven, dat is een mooi doel he. Dat willen we dus doen in het bos. Een klein huisje met een houtkachel in het bos. Kunnen we moestuinieren in de ruimte er om heen, kipjes laten lopen (voor die vossen vinden we wel oplossingen) en vooral in ons paradijs wonen en werken. Het jij de gouden tip voor een huisje echt achteraf dat we kunnen huren?

- Bouw bosgrond in omgeving Enschede. Omdat ons eigen huisje bouwen op bosgrond natuurlijk nog veel fijner zou zijn. 

LP’s, maar dan wel van vette hardcore bands

Whisky, lekker, single malt.

- regenton, kunnen we nog groener moestuinieren  Yes!! Dankzij Judith en Wiro hebben we nu een regenton!

- oude en mooie (stevige) planken. Zodat we alle -gerecycled hout- projecten die in de planning staan kunnen bouwen

boomstamplanken. Geen idee hoe ze heten maar je snapt t wel he? Van die planken waar je nog echt kunt zien dat t een boom geweest is. Niet alleen aan de nerven maar ook omdat ze niet mooi recht gezaagd zijn aan de zijkanten.

HEBBES! - stekje van een ‘spider plant’. Geen idee hoe ie in het Nederlands heet maar je kent’m wel, die sprietenplant waar die sprietenkindjes aan slierten aan hangen. YES! gekregen, hij staat op een vaasje wortels te krijgen!


- Riso printer of een zeefdruk zodat we in de Garage met alle creatieve ondernemers nog meer mooie dingen kunnen maken. 

- Ik zou heel graag meer fotoreportages maken over beroepen. Bijvoorbeeld over binnenvaartschippers, wegwerkers langs de snelweg, boeren, verpleging en artsen etc etc. Weet je een bedrijf of magazine die dat graag zou willen ben ik heel erg blij als je me in contact brengt.

muziekfotografie vind ik echt het allertofst om te doen, het allerliefste verdien ik hier dus mijn geld in! Mocht je in dat wereldje connecties voor me hebben en er voor zorgen dat ze mij willen voor hun foto’s ben je echt mijn held(NB, ik werk voor verschillende toffe magazines/ websites als vrijwillige  fotograaf)